Golfbag_from_Chloe
Mote med Måte

Skinn, strikk og høye hæler

Invester i fine basisplagg! Slik lyder nummer en formaning fra all verdens stylister. Og jeg har vært snill pike.

Heider_Ackermann_Pucci_Cathrine_HAmmel
Basisplagg som har holdt en stund; skinnbukse fra Heider Ackermann (mytheresa.com), heklet topp fra Pucci (Garbo outlet) strikkejakke fra Cathrine Hammel. Alt i nydelig, mørk sjokoladefarge.

 

 

 

Så snill så lenge, at når noe kommer tilbake på trendlisten, kan jeg dra frem gammel glory fra Thierry Mugler eller Emporio Armani (han laget veldig kule klær på 90-tallet). Og noen ganger gråte blod fordi jeg akkurat i forfjor ga bort den blå Jaeger frakken i kasjmir til UFF fordi den var så innmari oversize. Samme med  gabardin herrefrakken fra Burberry som gamlekjæresten min kjøpte på loppis i Milano på 80-tallet.Jeg håper en skikkelig takknemlig fashionista har fått tak i godbitene og nyter dem for alt de er verdt!

outfits_ingvill_16_0916_0039
Denne sommerhøsten kan det være greit med ermeløs topp under strikkejakken og tåløse sko. Litt praktisk må man være. Alle foto: Elisabeth Snaprud

Som en ren sorgreaksjon holder jeg meg til mer nyinnkjøpt innertøy i denne omgang, mest for å gi en ide om hvordan høstens aktuelle  lek med strukturer i samme farge, kan skape en fin helhet.

Bryt opp det monokrone antrekket med et kraftig halskjede og en veske til å dø for. I likhet med sko, er det ingen grunn til å være økonomisk når det gjelder vesker. Havregrøt og nudler smaker aldri bedre enn etter enn estetisk utskeielse du kan ha glede av i mange år!

outfits_ingvill_16_0916_0019
Golfbag fra Chloe i tykt, supermykt, rubinrødt skinn. Bare måtte ha den!

Og hæler. Jeg elsker å gå i høye hæler, av det slaget som faktisk er gode å gå i. Og de finnes! Disse støvelskoene er i særklasse behagelige.

Ivanka_Trump_shoes Kanskje fordi de er designet av Ivanka Trump, Donalds 1,80 cm høye datter. Go Ivanka! Og be for at faren din ender på sidelinjen.

 

2 kommentarer

Legg inn en kommentar