salg-hos-gucci-kan-spare-deg-for-mange-penger.
Mote med Måte

Salg på luksusvarer? Jatakk. Gjerne noe fra Gucci.

Det tradisjonsrike, italienske motehuset med den karakteristiske røde og grønne stripen har den siste sesongen tatt helt av med bier og blomster og knallfarger i et ekstremt trendy eklektisk mylder. Ikke noe for meg, for å si det forsiktig.

lekkert-tigerskjerf-fra-gucci
Over tretusenkroner for et skjerf med tigerpynt og gullstriper? Kanskje ikke.

Men så har du tilbehøret; veskene, skoene, skjerfene. Det har slått så an blant så mange fashionistas det siste året at Costume Awards kåret Gucci til Årets tilbehør 2017.

Og selv vi litt mer moderate i moteveien kan tillate oss småcrazy utskeielser i tilbehøret. Som for eksempel et skjerf. Bare så synd at akkurat denne herligheten med gullstriper og smygende tiger ikke er på salg. Er det ikke alltid sånn? Du blar deg gjennom salgstativene med friskt mot og ender opp med «vårens nyheter» til full pris?

Siste uke med salg

Salget er inne i sin aller siste, ganske utplukkede uke, og jeg har ennå ikke funnet det jeg lette etter . Til avslagspris, vel og merke. Selv på en god shoppingdag skal det godt gjøres å finne noe man liker 100 prosent. Og slik bør det faktisk være, når man i godt voksen alder skal utvide en garderobe som allerede er stappfull.

Og så er det dagsformen. Vi vet jo alle hvordan det er å gå rundt i butikker og ikke egentlig være i kjøpeform.

gucci-veske-på-salg
Kul veske, satt ned 30% til bare litt over 6000 kroner! Men det er jo penger, det også.

Ekspeditrisene ser forventningsfullt etter deg der du entrer prøverommet med 6-8 plagg, og ser tilsvarende skuffet ut når du ikke finner noe for deg. Det uttrykket og variasjonene over det kan jeg mye om.

Billig med mye bruk

Jeg kan, på mitt verste(eller mest ubestemmelige, om du vil) gå inn i samme butikken flere ganger i løpet av en uke. sånn bare for å kjenne på om det plagget jeg likte så godt i går, fortsatt faller i smak. Dette gjelder når prislappen kryper opp i flere tusenlapper. Min lommebok og snusfornuft tilsier at skal jeg bruke såå mye penger på et plagg, må det være skikkelig brukbart. Da kan det rett og slett betale seg på sikt – hvis man bruker den ofte nok!

Men så kommer jeg på noe en ekspeditrise engang sa til meg;

-Etter 40 må man rett og slett investere i kvalitet; ellers ser man bare latterlig ut.

Da går husmorgenet og andre fornuftige stemmer øyeblikkelig i dekning og jeg står fritt til å velge på øverste hylle. Der de virkelige godisene befinner seg.

Så det blir nok et tigerglæm-skjerf på meg likevel.

Legg inn en kommentar