cal-jade-bags-villa-stenersen
Mote med Måte

Rødt, rosa eller knallblått? Med tilbehøret kan du bare kjøre på.

Det kommer glade tider for tilbehøret neste sommer. Vi som stort sett holder oss til dempede farger i klesveien, kan leke oss fritt med eksempelvis en gul veske til det grå antrekket, en rødlilla til det blå eller en dyremønstret til det sorte.

Variasjon fra Cala Jade

Eller rett og slett en karamellfarget totebag til det røde skjørtet. De norske Cala Jade veskene byr i alle fall på stor variasjon.

cala-jade-villa-stenersen
Cala Jades kolleksjon går fra nøytralt til knallrødt

Spenstige fargekombinasjoner og kraftige spenner gir veskene et karakteristisk uttrykk. Noe som ikke minst kom godt frem med funkis- Villa Stenersen som perfekt bakgrunn under Oslo Runway.

Leave me alone-solbriller

Her traff vi også ELLEs moteredaktør Petra Middelthon og skuespilleren Iben Akerlie. Begge utstyrt med sesongens gigasolbriller, fra henholdsvis Celine og Marc Jacobs.  De holder nok solen unna til neste år også. Om disse it-jentene da ikke velger et par i knallfarger a la Guccis irrgrønne fra i år.

petra-middelthon-elle-iben-akerlie-sunglasse
ELLEs moteredaktør Petra Middelthon og skuespiller Iben Akerlie skjuler gjerne de pene ansiktene bak giga-solbriller.

Etter Stenersen-villaen tok jeg turen til Holzweiler, som viste neste sommers nyheter i Bogstadveien- butikken sin.

Deilig store skjerf

Jeg gleder meg spesielt til de pastellfargede og håndvevede ruteskjerfene i lin, bomull og ull. Deilig store til kjølige sommernetter er de også.

holzweiler-oslo-runway
Håndvevede skjerf fra Holzweiler.

Men favoritten blant tilbehøret, er den lakkrøde skuldervesken. For en rødfarge. Og fargekombinasjonen med lilla er en av mine favoritter.

holzweiler-red-fashion
Elskelige Aurlandssko og rød lakkveske fra Holzweiler.

Om man da ikke slår til med en elskelig utgave av den tradisjonelle Aurlandsskoen, som har kastet tiøringen og gjort seg usedvanlig samarbeidsvillig med motebransjen. Ifjor Haik, i år Holzweiler.

Love er saken. Eller kjærleik, da

Det gjør jo heller ingen ting at kjærligheten får en hedersplass neste sommer. LOVE , både på belter og sko hos Holzweiler, og ALT ER KJÆRLEIK hos iiS Woodling.

oslo-runway-iiswoodling
Nettingstrømper og bunadbånd fra iiS Woodling.

Hos sistnevnte var mottoet skrevet både på T-skjortene og inni håndflaten på alle modellene, som gjorde indianerhilsen for enden av catwalken.

Håret var knyttet stramt med garn i hestehale og vevede  bunadbånd utgjorde fottøyet. Gjerne kombinert med nettingsstrømper, som også er blant statement-accessoirene neste sommer.

Heklet statementsmykke fra iiS Woodling.

Jeg ville nøyet meg med de store, strikkede halskjedene. Nok en original detalj fra denne italienskutdannede designeren fra Vestlandet.

Bravo.

 

Legg inn en kommentar