OM MEG

bodil2

Jeg er ustoppelig nysgjerrig på Livet. Både det sanselige, det mer udefinerbare og spillereglene som binder det  hele sammen.

Jeg kobler gjerne store spørsmål med små; skriver meg frem og oppdager ting jeg ikke visste at jeg visste.  Slik jeg som mangeårig  journalist i Aftenposten kunne innhente kunnskap på så forskjellige fagfelt som utenriks, mote, kultur, interiør, helse og reiseliv.

Som bare Bodil bodde jeg et år i Washington DC som veldig ung, loffet rundt i Latin-Amerika noen år senere, giftet meg, fikk barn, tok en cand.mag og studerte skriving ved UCLA, Los Angeles mange år og en skilsmisse etter det igjen.

Her vil jeg, helt etter innfallsmetoden, fokusere på noe av det som kan forskjønne, opplyse og ikke minst; glede både kroppen og sjelen. Ettersom jeg har over middels peiling på mote etter 7 år som Aftenpostens moteansvarlige, og en stadig passion for fashion, vil jeg ukentlig dele mote-og stylingtips, fra et rendyrket subjektivt ståsted.

Mote med Måte handler mye om personlig stil for en voksen kvinne.

Det andre ukentlige innlegget kan dreie rundt alt fra kulturbegivenheter, reiser, herlige mennesker og ikke minst; det omstridte sjelelivet.

Jeg vil leve og lete meg frem. Skrive om det for å få litt mer klarhet i forholdene. Og kose meg, selvfølgelig. Slik jeg alltid har gjort.

Kanskje kan du lære noe av mine observasjoner og tilkortkommenheter og finne inspirasjon til både inn-og utsiden din.

Det er i alle fall mitt ønske; å kunne inspirere deg til å tenke litt annerledes, ta ting litt mindre alvorlig, og føle deg vel som akkurat den du er.

(Foto: Yoo Sun)