zikey.energy-silja-winther-bodil-fuhr
Oss i mellom

To glade lys i Covid dalen

Kimilla og Silja. De klinger godt sammen disse damene, både fonetisk og praktisk. Sånn på tampen av Covid marerittet (får vi håpe) vil jeg gjerne hylle disse to lyspunktene av noen drahjelpere. De er heldigvis  begge på nett, der de jevnlig serverer saker som kan løfte både kropp og sjel. Fra hver sin side av kloden.

Kimilla-yoga-kundalini
Kimilla underviser i naturen.

Kimilla, er en australsk surferbabe og kundalini yogini, som tilbyr gratis yoga klasser på sin nettside kimilla.com. Det er bare å klikke seg inn, sette seg foran TVn og leke at du er på en øde australsk strand, mens du tøyer og bøyer ryggsøylen til maksimal fleksibilitet. Det er nemlig ryggsøylen som avgjør din biologiske alder, ifølge yoga-filosofien. Holder du den bøyelig og føyelig, har du gode sjanser for å bli mer fleksibel selv også.

Klarsynte Silja

Silja, en norsk biopat med klarsynte evner, er kanskje nærmere i geografi, men enda mer vidstrakt i sin kloke innsikt. På hennes nettsted zikey.energy  kan du dykke ned i meditasjoner og omfattende kursmateriale, eller bare  klikke deg inn på Dagens Kort og få en veldig interessant start på dagen.

silja-winther-klarsynt-zikey.energy
Silja ser lenger enn langt.

Disse stjernekortene er ikke spåkort, men kloke korreksjoner av indre tilstander som ofte hemmer oss i hverdagen. Underlig nok treffer kortet som oftest akkurat det tema som er aktuelt for deg. Det kan jo være så ymse når man våkner opp alene i disse isolerende tider og strever med å finne motivasjon.

Du kan til og med ta en test, og finne ut av hvor akkurat DU balanserer i dette landskapet av 12 forskjellige energier. Ja, det er temmelig komplisert, for en som har lastet ned hele dette systemet på ren intuisjon. Men for alle oss andre er testen en nyttig veiviser i indre landskap, dette landskapet selv de mest utadvendte av oss er tvunget til å oppsøke nå for tiden.

Nymåne igjen

Og nå er det nymåne igjen, folkens. Den første nymånen i det astrologiske året,  faktisk. Da gjelder det å sette en intensjon, en bevisst tanke om hva man vil styre mot i nærmeste fremtid.

nymåne
Nesten nymåne.

Lukk øynene, klikk på et kort på Siljas nettside og få en ide om hva det kan dreie seg om. Aksept, kanskje? Manglende energi? Kommunikasjonsproblemer?

Da får du et fyldig svar som kan  gi deg følelsen av et større perspektiv. Vil du utvide horisonten ytterligere, kan du dra frem yogamatten, sånn i morgentimene og følge Kimillas presise instruksjoner på YouTube videoen Kriya for Morning Sadhana. Da får du en velgjørende og ikke altfor anstrengende gjennomtøyning av ryggsøylen. Og ikke minst; sjansen til å fokusere på intensjonen som Siljas kort har hjulpet deg til å tydeliggjøre.

lysekrone med blomst
Du er Rosen i triangelet.

Som sagt, de spiller bra på lag disse damene. Og du er det tredje elementet som spisser den livskraftige triangelen. Det er bare å glede seg!

Én kommentar

Legg inn en kommentar