Mote med Måte

Når jentene møtes, hva har de på seg?

For å svare enkelt: et par jeans og en pyntete topp. Med mindre du er fra New York og har ventet på en anledning til å bruke den blomstrede sommerkjolen.

Seks jenter møtes til sen søndagsmiddag, en sammenkomst som minner mye om lunch, men hvis du vil, kan du pynte deg litt mer.

sabrina-michals-summerdress
Sabrina Michals går gjerne for sommerkjolen når hun kan.

Som Sabrina   Michals, tidligere Creative Director hos Bumble & Bumble, nå i ferd med å lansere sitt eget hårpleiemerke, uttrykker det : It’s dinner! Og når man er gift med en finansmann i New York, betyr det at man kan kjøre på litt.

Sjal av gamle jeans

Likevel er Sabrina i all sin blomsterprakt, low key. Bomullskjolen er fra yndlingsbutikken i nabolaget, sjalet er laget av gamle jeans og de knallblå sandalene kjøpte hun fra en utsalgskurv til ti dollar. Nå er de hennes yndlingssandaler, «because they pop».

Halvt italienske Vittoria Feeley, forsikrer at hun bare ramlet ut av sengen og tok på seg det første hun fant. Det kommer du unna med når du har modellkropp, sikker smak og solid bakgrunn fra hippe hovedsteder.

Jeans fra Rag&Bone

Nylig var billedkunstneren på tre ukers ferie i huset sitt i Italia, der hun shoppet glæmhippie-overdelen hun har over jeansen. Fra Rag & Bone, mitt yndlingsjeansmerke, som er så tight at selv «rette» bukseben ser ut som skinny jeans.

Og skoene? semskede, blå  flats fra Vera Wang – perfekt fremhevet av de trange, litt korte buksebena.

Egendesignet bluse

Anne Sofie Falkenaas  har naturlig nok valgt en av sine vakre, egendesignede silkebluser.

soohia-design-silk
Anne Sofie Falkenaas har egen design for hånden.

For merket Soohia, kjøper hun opp reststoffer fra de store motehusene og får sydd opp bluser og kaftaner i Marokko.

Den kremfargede blusen hun har på seg fremhever huden. Og de personlige smykkene hun har rundt halsen, løfter det enkle bluse- og bukse antrekket .

Skoene glimrer

Og skoene glimrer, selvfølgelig. Lekre, flate Gucci-sandaler, for ex-modeller som ikke trenger drahjelp på benlengden.

Det gjør halvt italienske Estere Mezetti, ifølge seg selv.

estere-mezzetti-comfort-fashion
Estere Mezzetti velger det som kler henne best.

Og den superestetiske anleggssjefen er sjarmerende klar over hva hun tok på seg i kveld og hvorfor. Det som fremhever hennes beste sider, vel! Fra de pene skuldrene, til den gyldne teinten i huden.

Hot i Italia

Louis Vuitton-sjalet valgte hun fordi det er en gave fra kollegene, som hun setter stor pris på. Den broderte boheme-blusen fra Luisa Spagnoli, fordi det er det hotteste i Italia akkurat nå. Akkurat som linbuksene fra Douglas som faller pent ned rundt Armani-skoene med wedge-hæl.

-Man skal jo gå! som den praktiske damen understreker.

2 kommentarer

Legg inn en kommentar